Varovanje zasebnosti in Piškotki

VELJAVNOST IN UPORABA VAROVANJA ZASEBNOSTI

 

Kristina Oberžan se zavezujm, da bom varovala zaupnost podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta kristinaoberzan.com, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih strank in poslovnih partnerjev, ko prvič obiščejo moj pevski in coaching studio ali spletno stran kristinaoberzan.com ter pri vseh poznejših obiskih. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in se strinja z vsemi določbami.

Zbrane podatke bomo uporabila, da bom opravila storitve, ki jih ponujam, in vam zagotovila pozitivno izkušnjo pri poslovanju s Kristino Oberžan in uporabo spletnega mesta kristinaoberzan.com. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storila vse potrebno, da jo zaščitim pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Veljavnost in uporaba varovanja zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez predhodnega opozorila ali obvestila.

 

SPODAJ NAVAJAM NAČINE ONLINE ZBIRANJA PODATKOV IN NJIHOVEGA PROCESIRANJA:

IZJAVA O VAROVANJU ZAUPNOSTI PODATKOV (ZASEBNOSTI)


Pod nobenim pogojem ne bom brez vašega izrecnega dovoljenja prodala, posredovala, prenesla ali posodila vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od mene zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabila v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabila za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani kristinaoberzan.com Zaupnost vaših podatkov oz. zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki. Pri naročanju na storitve (individualne pevske vaje, večglasno petje, coaching/ terapija, nastopi in koncerti) morajo uporabniki podati osnovne osebne informacije: ime in priimek, telefonsko številko in e-poštni naslov. Te informacije potrebujem izključno samo za uspešno poslovanje, vpise na vaje, odjave in odpovedi vaj ter urejanje urnika pevskih vaj, coaching/terapije, pevskih vaj za večglasno petje, nastopov in koncertov. Teh informacij ne delim s tretjo osebo.

 

 

KAJ SO PIŠKOTKI (ang. COOKIES)/ KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO IN ZAKAJ JIH UPORABLJAMO


Spletna stran kristinaoberzan.com uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na mojo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik, vendar pa na ta način ni mogoča enolična identifikacija uporabnikov. Ob obisku spletne strani kristinaoberzan.com ponudnik obdeluje tudi IP naslove naprav, preko katerih uporabniki dostopajo do spletne strani.
Spletna stran si lahko zapomni nekatere vaše odločitve in tudi spremlja število obiskovalcev, vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.

Ponudnik bom zbrane podatke o uporabnikih uporabljal za naslednje namene: 

  • za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega uporabnika
  • oceno učinkovitosti zasnove spletne strani kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.
  • spletna stran kristinaoberzan.com uporablja Facebook Pixel, orodje, ki pomaga slediti učinkovitosti reklamnih kampanij in pomaga poiskati uporabnike, ki jih moje storitve zanimajo.
  • spletna stran kristinaoberzan.com uporablja piškotki za beleženje in analizo statistik obiska in klikov strani. Za analitične namene uporabljamo tudi orodje Google Analytics.Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti .

 

PRAVICE UPORABNIKOV

Uporabnik lahko kadarkoli spremeni ali dopolni svoje osebne podatke, kar lahko stori preko online obrazca ali emaila: info@kristinaoberzan.com ali na telefonsko številko 030 612 979. 

Uporabnik lahko zahteva, da ponudnik blokira, trajno izbriše, omeji obdelavo ali zagotovi možnost prenosljivosti posameznih oziroma vseh osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Uporabnik lahko vloži tudi pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS v primeru na območju RS ali pri pristojnem nadzornem organu na območju EU, če meni, da obdelava krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU Uredba, št. 679/2016)

 

PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z varovanjem zasebnosti in varovanjem osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete name. Pišite mi na info@kristinaoberzan.com ali me pokličite na 030 612 979. Na podlagi vaše zahteve vas bom obvestila – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

 

OBJAVA SPREMEMB

Vsaka sprememba o varovanju osebnih podatkov ali spremembi poslovanja bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino.