Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI IN ZAŠČITA AVTORSKIH PRAVIC

Vse vsebine in fotografije, ki so objavljene na kristinaoberzan.com so v lasti Kristine Oberžan, samozaposlene v kulturi. Brez njenega dovoljenja se jih ne sme kopirati, razmnoževati in distribuirati na kakršen koli način.

Kristina Oberžan, Samozaposlena v kulturi, si pridružujm pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani kristinaoberzan.com.

Kristina Oberžan, Samozaposlena v kulturi, se zavezujem, da bom stranki vedno zagotovila naslednje informacije: 

  • ime in sedež podjetja oz. identiteto podjetja
  • kontaktne podatke za hitrejšo in bolj učinkovito komunikacijo
  • vse cene, ki so jasno in nedvoumno določene
  • osnovne in bistvene značilnosti storitev
  • rok, v katerem je možno vračilo storitve
  • pojasnilo, postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s strankami

KAKO POTEKA NAROČANJE NA STORITVE

Na storitve Kristine Oberžan, samozaposlene v kulturi, se lahko naročate preko e-maila, kontaktnega obrazca ali telefona na: info@kristinaoberzan.com / 030 612 979

 

TRAJANJE IN POTEKANJE INDIVIDUALNIH PEVSKIH VAJ IN NLP COACHINGA

Individualne pevske vaje trajajo po 30, 40 ali 60 minut. NLP coaching traja 60min. Pevske vaje ali NLP coaching lahko obiskujete po vaših željah in zmožnostih. 1x na teden, 1x na 14 dni ob istem času ali pa se za termine dogovarjamo sproti.

KAKO POTEKA PLAČEVANJE PAKETOV INDIVIDUALNIH PEVSKIH VAJ ALI NLP COACHINGA

Paketi individualnih pevskih vaj in NLP coachinga se plačujejo vnaprej preko poslanega predračuna. Na paket 5 vaj nudim 5% popust, na paket 10 vaj nudim 10% popust.

Paketi veljajo 1 leto od nakupa. 

Individualne pevske vaje in NLP coachingi potekajo preko celotnega leta, tudi v času počitnic in praznikov, če se tako dogovorimo.


POGOJI IN POTEK 6 – MESEČNEGA PAKETA PEVSKIH VAJ

6 – mesečni paket vsebuje 4 vaje na mesec, ki se jih lahko plačuje mesečno ali v enkratnem znesku vnaprej preko poslanega predračuna. Vaje niso prenosljive na naslednji mesec, razen v primeru letnih dopustov, bolezni ali drugih nepričakovanih dogodkov, je možnost dogovora, da se vaje prenesejo na druge mesece, vendar morajo biti porabljene v roku zakupljenih šestih mesecev. 6 – mesečni paket začne veljati od datuma nakupa prvega meseca. Mesečni zneski se morajo poravnati vnaprej pred prvo vajo naslednjega meseca.

Po dogovoru vnaprej je možnost v poletnih mesecih dopustov, paket podaljšati za en mesec oz. se ob odsotnosti stranke ali Kristine Oberžan, plačilo zamakne za en mesec ter nadaljuje z naslednjim dogovorjenim mesecem ali datumom nadaljevanja paketa.

Pred nakupom 6 – mesečnega paketa, je potrebno podpisati potrdilo oz. pogodbo o mesečnem plačevanju pevskih vaj vnaprej za šest mesecev.

Ob odsotnosti Kristine Oberžan zaradi upravičenih objektivnih razlogov ali bolezni se vaje prestavijo na druge nadomestne termine.

Za pevske vaje 6 – mesečnega paketa prav tako velja 24h odpovedni rok.

OB ODSOTNOSTI KRISTINE OBERŽAN NA INDIVIDUALNE PEVSKE VAJE ALI COACHING/ TERAPIJO

V primeru, ko bom Kristina Oberžan zaradi upravičenih in objektivnih razlogov odsotna, bom stranki predlagala nov ustrezen nadomestni termin.

 

PRAVILA OB ODSOTNOSTI STRANKE

Ob odsotnosti stranke za individualne pevske vaje in NLP coachinga velja 24-urni odpovedni rok. To pomeni, da v primeru, da mi vašo odsotnost sporočite v manj kot 24-ih urah pred začetkom dogovorjenega termina za vašo individualno pevsko vajo ali NLP coaching, do vrnitve plačila niste upravičeni. V kolikor vaš rezerviran termin pravočasno odpoveste, lahko pevsko vajo oz. NLP coaching prestavite in poiščemo nov termin. 

 

PRAVILA ZAMUJANJA NA INDIVIDUALNE PEVSKE VAJE IN NLP COACHING

V primeru, da na pevsko vajo ali NLP coaching zamudite, bo ta pevska vaja ali NLP coaching trajal samo do konca vašega naročenega termina. Cena pevske vaje ali NLP coachinga bo ostala enaka. Kristina Oberžan se vedno trudim s pevskimi vajami in NLP coachingi začeti točno. V primeru, da je zamuda na vašo vajo s strani mene, Kristine Oberžan, vam bom pevsko vajo ali NLP coaching podaljšala na dolžino plačane pevske vaje ali NLP coachinga.

 

KAKO POTEKA PLAČEVANJE VAJ ZA VEČGLASNO PETJE

Vaje za večglasno petje se plačujejo 1x mesečno. Predračun vam pošljem na vaš email in ga poravnate preko bančnega računa. Plačilo je potrebno poravnati najkasneje v 10-ih delovnih dneh po prejetem predračunu.

V primeru, da udeleženec zamuja s plačilom en mesec zapored, bo imel onemogočeno obiskovanje vaj za večglasno petje, dokler ne poravna svojih obveznosti.

V mesečnem paketu vaj za večglasno petje so 4 vaje po 70 min.

 

OB ODSOTNOSTI KRISTINE OBERŽAN NA VAJE ZA VEČGLASNO PETJE

V primeru, ko bom Kristina Oberžan zaradi upravičenih in objektivnih razlogov odsotna, bom skupini za večglasno petje predlagala nov ustrezen nadomestni termin.

 

PRAVILA OB ODSOTNOSTI ČLANA SKUPINE ZA VEČGLASNO PETJE

V primeru odsotnosti člana od vaj za večglasno petje, denarja ne vračam. Če boste želeli z obiskovanjem vaj za večglasno petje prekiniti, mi prosim sporočite vsaj 8 delovnih dni pred začetkom meseca, s katerim želite prenehati z vajami.

 

KAKO POTEKAJO VAJE ZA VEČGLASNO PETJE

Vaje za večglasno petje potekajo celo leto. V času počitnic in praznikov potekajo vaje po dogovoru. Vaje so v vsakem primeru 4 x mesečno. Ko ima mesec 5 terminov, bo še vedno veljalo, da so vaje 4 x mesečno in se lahko kakšen termin prestavi po dogovoru.

 

PRAVILA OB ZAMUJANJU NA VAJE ZA VEČGLASNO PETJE

V primeru, da na vajo zamudite, bo ta vaja trajala samo do konca termina te vaje. Kristina Oberžan se vedno trudim z vajami začeti točno. V primeru, da Kristina Oberžan zamudim na vajo, bom vajo podaljšala na dolžino skupinske vaje.

 

SPREMEMBE POGOJEV IN CENIKA

Pridružujem si pravico do spremembe cenika in splošnih pogojev poslovanja. O vseh večjih spremembah vas vnaprej obvestim.

 

DARILNI BONI

Nakup darilnih bonov velja za vse storitve poučevanja petja ter NLP coachinga. Boni veljajo 1 leto od datuma plačila nakupa bona.

 

3 - MESEČNI TEČAJ SOUL/ POP/ BLUES IN JAZZ PETJA

Tečaj traja 12 terminov po 75min. Plača se v enkratnem znesku pred začetkom tečaja po poslanem predračunu. Reklamacije oz. vračila denarja za tečaj se ne upoštevajo več po prvem obisku tečaja oz. prvem terminu. 

Če stranka zamudi na tečaj, se termina ne podaljšuje.

Če se stranka ne udeleži tečaja na dogovorjen termin, se termina ne nadomešča.

 

VAROVANJE ZASEBNIH PODATKOV

Zavezujem se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.

Kristina Oberžan, Samozaposlena v kulturi, zbiram le tiste informacije strank, ki so potrebne za naročanje na storitve.

Za naročanje na storitve morajo uporabniki podati osnovne osebne informacije: ime in priimek, telefonsko številko in email. Teh informacij ne delim s tretjimi osebami.