Šola petja

Z glasbo in petjem v lepše življenje!


Dobrodošli v pevski studio - Petje & Coaching 

Skupinske fotke z nastopov mojih učencev


Moja šola petja in NLP coaching je namenjena vsem, ki želijo razviti svoj glas, izboljšati petje ter hkrati delati na osebnostni rasti in razvoju.

 

 Ne glede na vašo starost ali predhodno znanje petja, vam lahko pomagam pri razvijanju tehnike petja, izboljšanju intonacije, moči in obsega glasu ter pri učenju različnih stilov petja.

 

Primerna je za začetnike, ki se želijo naučiti osnov petja, kot tudi za izkušene pevce, ki si želijo nadgraditi svoje znanje in izpopolniti svoje veščine. Osredotočam se na pravilno dihanje, postavitev glasu, izraznost, artikulacijo besedila in druge ključne vidike petja ter delati na osebnosti rasti in razvoju.

 

Skozi več kot 30 let izkušenj v glasbi in petju sem razvila svojo metodo pučevanja petja, v katerega vpletam tudi znanje nevrolingvističnega programiranja (NLP). 

Moja metoda poučevanja petja združuje najboljše iz obeh svetov - glasbenega poučevanja in NLP coachinga. S pomočjo NLP tehnik lahko svojim učencem ponudim bolj celostno izkušnjo, ki ne samo izboljšuje njihove vokalne sposobnosti, ampak tudi podpira njihovo osebnostno rast in razvoj. 

Med drugim vodim tečaj za učitelje petja, da tudi druge mlade in tudi že izkušene učitelje podkujem v pevskih metodah, ki resnično delujejo ter pomagajo razviti vaš glasovni potencial.

 

Ne glede na to, ali si želite peti kot hobij, se pripravljate na nastop ali snemanje, ali pa želite razviti svojo kariero v petju, vam nudim strokovno usmerjanje, podporo in izobraževanje. Moj cilj je pomagati vam, da dosežete svoj polni potencial in se izražate skozi petje.

 

Storitve, ki jih ponujam v pevskem in coaching studiu so:

  • Individualne ure petja, oz. vaje solo petja, kjer se osredotočam izključno na vas in vaše specifične potrebe ter vam pomagal doseči vaše cilje.

  • Soul, pop, blues in jazz petje, kjer se osredotočam na specifike določenega glasbenega stila, ritem  in vokalno improvizacijo ter čustveno izražanje in avtentičnost.

  • Skupinsko večglasno petje, kjer delamo na urjenju večglasnega petja, slišanju in petju harmonij ter skupinski ubranosti.
  • Pevske delavnice, so namenjene večji skupini ljudi, ki si želijoizvedeti nekaj o osnovah pevske tehnike ali vokalni improvizaciji, ritmu za pevce, interpretaciji skladb, zgodovini pop, blues, soul in jazz glasbe...itd.
  • NLP Coaching, je namenjen tistim, ki si želijo več samozavesti pri petju, znati upravljati s tremo in stresom, potrebujejo krepiti svojo ustvarjalnost in izražanje ter komunikacijske veščine, graditi vztrajnost in motivacijo, itd.

 

Pogosta vprašanja

Ali lahko popolni začetnik, brez pevskega predznanja pride na pevske vaje?

Absolutno lahko! Pevske vaje so namenjene vsakemu, ki rad poje ter si želi izboljšati svoje petje, neglede na predznanje ali starost. 

Kako pogosto priporočate pevske vaje?

Za učinkovit, hitrejši ter dosleden napredek priporočam obisk enkrat tedensko. Sicer pa se seveda prilagodim vašemu urniku in željam in je obisk lahko po vaših željah.

Katere glasbene žanre učite?

Vse žanre zabavne glasbe. Pop, Rock, Soul, Blues, Jazz, Country, Narodno-zabavna, Slovenska popevka, Swing,...itd.