NLP Coaching za pevce in glasbenike

Premagajmo mentalne in čustvene zavore, ki nas ovirajo pri tem, da bi se polno in avtentično izrazili tako pri petju, javnem nastopanju, kot tudi v življenju. 

 


 Coaching priporočam vsem:

 • ki se soočate s tremo ter strahovi pred pevskimi in javnimi nastopi  
 • ki se želite bolje izražati skozi petje, bolje interpretirati skladbe oz. biti bolj prepričljivi na nastopih
 • ki želite premagati svoja omejujoča prepričanja in ne veste kako
 • ki se želite sprostiti skozi petje (npr. petje kot meditacija)
 • ki želite bolje začuti telo skozi petje
 • ki želite najti svoj avtentični/ naravni izraz skozi petje 
 • ki želite biti bolj samozavesni ter izboljšati vaše komunikacijske veščine 
 • ki želite bolje spoznati sebe in svoje poslanstvo oz. prepoznati, kaj si pravzaprav želite v nekem obdobju vašega življenja 
 • ki želite slediti svojim sanjam in ne veste kako in kje začeti 
 • ki želite premagati svoja omejujoča prepričanja in ne veste kako

NLP coaching za glasbenike in pevce je namenjen razvoju moči uma in mentalne priprave, ki podpira glasbenike in pevce na njihovi ustvarjalni poti. Z NLP coachingom lahko dosežete naslednje koristi:

 

 • Samozavest in odpravljanje omejitev: NLP coaching vam pomaga pri premagovanju omejitev, dvomov in strahov, ki se lahko pojavijo med ustvarjalnim procesom. Z raziskovanjem vaših notranjih prepričanj in vzorcev vam NLP coaching omogoča, da pridobite večjo samozavest in zaupanje v svoje sposobnosti.

 

 • Upravljanje s stresom in tremo: NLP coaching vam nudi orodja in tehnike za upravljanje s stresom, tremo pred nastopi in visokimi pričakovanji. S pomočjo tehnik sproščanja, vizualizacije in samopodobe vam NLP coaching pomaga vzpostaviti umsko in čustveno ravnovesje ter se soočiti s stresnimi situacijami na odgovoren način.

 

 • Ustvarjalna inspiracija in izražanje: NLP coaching vam pomaga pri krepitvi ustvarjalnosti in navdiha. Skozi različne tehnike in vaje, ki jih ponuja NLP, lahko odkrijete nove perspektive, premagate blokade in omejitve ter se povežete z vašo notranjo kreativnostjo. To vam omogoča izraziti svoje edinstvene umetniške izraze skozi glasbo.

 

 • Komunikacija in nastopanje: NLP coaching je izjemno koristen pri razvoju komunikacijskih veščin in izboljšanju nastopajoče prezence. S tehnikami kot so postavljanje ciljev, vizualizacija uspeha in obvladovanje jezika telesa, vam NLP coaching pomaga komunicirati jasno, prepričljivo in avtentično na odru ter vzpostaviti močno povezavo s publiko.

 

 • Motivacija in vztrajnost: NLP coaching vam pomaga ohranjati motivacijo in vztrajnost pri doseganju vaših glasbenih ciljev. Z vzpostavljanjem jasnih ciljev, razvijanjem močnih vzorcev misli in sprožanjem notranje motivacije, vam NLP coaching pomaga ohranjati zagon in doslednost pri vašem ustvarjalnem delu.

 

Z NLP coachingom lahko glasbeniki in pevci dosežejo izboljšanje v svojem glasbenem ustvarjanju, razvijajo avtentičnost in čustveno izražanje ter dosežejo notranjo moč in samozavest.


Kaj je NLP? 

NLP ali Nevrolingvistično programiranje je praktična psihologija, ki skozi pogovor ter tehnike vodi posameznika na vseh področjih življenjaje od stanja v katerem je trenutno, do stanja v katerem želi biti. Hkrati je NLP danes v svetu ena najbolj cenjenih tehnik komuniciranja in raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem kar dela in išče optimalne načine, kako lahko ljudje dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate.

NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. Pomaga nam priklicati skrite vire moči in okrepiti že odkrite.


Video predstavitev nekaj NLP tehnik

Doseganje življenskih ciljev

S.M.A.R.T. postavljanje ciljev

Kako se znebiti treme 1

Kako se znebiti treme 2


Kristina, hotela sem se ti samo zahvalit, ker si mi zelo pomagala nekaj tednov nazaj, ko si omenila, kako si si s tehniko NLP-ja in projeciranjem pozitivnih stvari med nastopom pomagala. Da se lahko vedno ‘zatečemo’ v pozitivne spomine, ki nam pomagajo izboljšati razpoloženje in vplivajo na našo sproščenost med nastopom. Res mi je to pomagalo!!! Sem se spomnila na psa med petjem, ko je bil težek del “riff” v skladbi!

Kristina Ray Rajgelj (jazz pevka)

Kristina me je navdušila s svojimi vprašanji, ki so mi pomagala najti odgovore na stvari, o katerih prej nisem razmišljala. S svojim pristopom me je popeljala na povsem nov nivo razmišljanja o sebi in svojih ciljih in me usmerila k odkrivanju svojih vrednot, sposobnosti in poslanstva. Dobila sem bolj jasno predstavo o svojem globljem smislu in tem, kaj si želim doseči kot glasbenica, ter postala bolj samozavestna in uspešna pri doseganju svojih ciljev. Toplo priporočam coaching s Kristino vsem, ki si želijo doseči svoj največji potencial, ne le pri petju in v glasbi, ampak tudi na drugih področjih življenja. Njeno strokovno znanje in usmerjanje sta neprecenljiva.

Mirjana Janev (pevka in pianistka)