Drugi o meni

Kristina Oberžan je izjemna pevka in pedagoginja. Skozi vrsto let nadgrajevanja znanja iz petja pri njej, uspešno ohranjam glas v dobri formi in nadgrajujem svoje interpretacijske sposobnosti. Učne ure so sestavljene z veliko premisleka in so rezultat dolgoletnih izkušenj in nadgrajevanja znanja z različnih pevskih in drugih področij. Z inovativnimi vajami učenca vodi do obvladovanja pevske tehnike in uči pravilnega izražanja skozi raznolike glasbene zvrsti. Redno skrbi, da učenci svoje usvojeno znanje predstavimo širši javnosti in se urimo v nastopanju. Pri njenih urah pridobivam nova znanja za usmerjanje učencev nauka o glasbi in solfeggia k pravilnemu petju in dobri pevski higieni. Pridobljeno znanje se je za posebej koristno pokazalo z učenci, ki imajo slabšo glasovno koordinacijo, različne težave z glasom, učence v fazi mutacije in tiste s psihološkimi blokadami pri petju. Kristina s svojimi glasbenimi nastopi pozitivno inspirira mlade pevske generacije.

S Kristino izredno rada sodelujem, saj je zanesljiva in svoje delo opravlja z veliko mero profesionalnosti in razumevanja. 

 

Ana Smolnikar (učiteljica glasbe in solfeggia)


 

Kristina me je navdušila s svojimi vprašanji, ki so mi pomagala najti odgovore na stvari, o katerih prej nisem razmišljala. S svojim pristopom me je popeljala na povsem nov nivo razmišljanja o sebi in svojih ciljih in me usmerila k odkrivanju svojih vrednot, sposobnosti in poslanstva. Dobila sem bolj jasno predstavo o svojem globljem smislu in tem, kaj si želim doseči kot glasbenica, ter postala bolj samozavestna in uspešna pri doseganju svojih ciljev. Toplo priporočam coaching s Kristino vsem, ki si želijo doseči svoj največji potencial, ne le pri petju in v glasbi, ampak tudi na drugih področjih življenja. Njeno strokovno znanje in usmerjanje sta neprecenljiva.

 

Mirjana Janev (pevka in pianistka)


 

Kristina, rad bi samo rekel, da ostani taka kot si. Bodi nam, ki te poznamo kot pevsko učiteljico, še naprej navdih in odlična vodnica pri spoznavanju samega sebe ter glasu! Hvala za vse, kar si me naučila!

 

Tine Zajc (pevec in kitarist)

 


 

Kristina Oberžan me je že pred mnogimi leti pripravljala za sprejemne izpite na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Bila je ena ključnih oseb pri mojem vstopu na profesionalno pevsko pot. Še danes sem ji hvaležna za njen čas, vzpodbudo, neverjeten pedagoški in pevski pristop do učencev. Priporočam!!!

 

Nina Rotner (jazz pevka)

 


 

 

Imela sem strahove, kako povedati nadrejenemu, da se ne strinjam vedno z njim in da mi tudi ni potrebno vsega narediti, kar reče. S pomočjo Kristine in njene globje tehnike, sem prišla do novih spoznanj, da prihaja veliko stvari iz otroštva. Hkrati sem prišla do novih spoznanj o sebi, novih uvidov, ki so mi pomagali najprej pri razumevanju sebe in tudi v odnosih z drugimi. Hvala Kristina!!!

 

Jasmina Mazej (učiteljica)

 


 

Kristina, hotela sem se ti samo zahvalit, ker si mi zelo pomagala nekaj tednov nazaj, ko si omenila, kako si si s tehniko NLP-ja in projeciranje pozitivnih stvari med nastopom pomagala. Da se lahko vedno ‘zatečemo’ v pozitivne spomine, ki nam potem pomagajo izboljšati razpoloženje in vplivajo na našo sproščenost med nastopom. Res mi je to pomagalo!!! Sem se spomnila na psa med petjem, ko je bil težek del “riff” v skladbi!!!

 

Kristina Ray Rajgelj (jazz pevka)

 


 

Sodelovanje s Kristino se je začelo tako, da sem njene učence na njihovih pevskih nastopih začel spremljati s klavirjem. Ker je Kristina akademsko izobražena glasbenica me je navdušilo, da zna tudi nam, inštrumentalistom, dati natančna navodila glede aranžmajev V veliko zadovoljstvo pa mi je tudi, da lahko sodelujem pri njenih glasbenih projektih!

 

Žiga Jamnik (pianist)